Mit livs første anmeldelse

Det føles virkelig mærkeligt, men nu ligger der en anmeldelse af min bog. En anmeldelse. Af min bog. Det havde jeg slet ikke forestillet mig dengang for længe siden, hvor idéen blev født, men nu er Kemomor altså blevet anmeldt af en psykolog.

Det er en fantastisk anmeldelse – langt mere end jeg nogensinde havde drømt om. Jeg er dybt rørt, ydmyg og taknemmelig.

Hun, som fagperson, rammer præcis mine bevæggrunde og ønsker med bogen, når hun fx skriver:

 

Bogen vil være relevant for forældre der har børn indlagt på hospitalet med alvorlig sygdom samt relevant for pårørende, men også for beslutningstagere, der har brug for indsigt i hvor omfattende og indgribende et sådan sygdomsforløb er, som baggrund for at kunne tilbyde tilstrækkelig hjælp til forældre og pårørende i lignende situationer.

Anmeldelse af Kemomor på Bogvaegten.dk

 

Læs hele anmeldelsen af Kemomor her.