Sagt om bogen

Fantastisk bog du har skrevet!!!! Tror alle vi forældre til cancerbørn kan nikke genkendende til alt i bogen!! Tak

 

Bogen rører mig dybt, og jeg får et fantastisk indblik i alle de facetter en sygdomshistorie også rummer. På den måde er den øjenåbnende. Der er også gode dage og øjeblikke fyldt af kærlighed, der er de små ting, der er andre familiemedlemmer og venner omkring en, der er de dagligdags ting, som skal passes. Det er jo i virkeligheden ikke kun en sygdomshistorie, men en helt liv, der bliver levet med hud og hår og alle mulige følelser, mens man / ens barn er syg. En vigtig fortælling og nogle – tror jeg – lidt underkommunikerede facetter af det at leve med kræft?

 

Jeg har læst bogen og synes at den er rigtig god og personlig. Jeg kender jo som sagt rigtig meget til at være syg selv og kan også genkende min min kærestes tanker under mit sygdomsforløb i dine beskrivelser.

 

Puuuuuhaaaaa. Jeg slugte din bog her til aften og sidder her på sofaen med tårerne løbende ned af kinderne…
Sikke dog en fantastisk bog, som vil være guld værd for familier der i fremtiden kommer til at stå i vores situation. Hvor er den god og godt skrevet.
Jeg føler næsten at jeg lige har siddet og læst min egen dagbog fra min søns tid som syg.

 

Jeg har læst hele bogen – faktisk baglæns ….
Du rammer ihvertfald mig, gør mig klogere og mere ydmyg for livet.
Den er der mange der vil være glad for – bestemt ikke kun forældre til kræftsyge børn – men en masse andre også..
Du skriver jo lige til hjertet.
Og hvis du ikke siger det til nogen – så har mine tårer løbet i 1 1/2 time….

 

Tusinde tak for at jeg måtte læse din super velskrevet og livsbekræftende bog.

 

Jeg har læst bogen i weekenden og den er rigtig god og den vil familierne garanteret få glæde af..
Selvom litteraturen  er henvendt til familier med syge børn, så kan vi personale få meget ud af, at læse materialet.. Vi får lige en bid mere af, hvad der foregår i de ramte familier..